Chloe's Atelier

Prijslijst

Eyelash Extension Procedure.
Wimperexstensions
€ 55.00
Vanaf

Wimperexstensions werken eigenlijk net als gewone haar extensions. Er worden kleine haartjes op je eigen wimpers geplakt met een speciale (formaldehyde vrije) lijm. Dit zijn meestal synthetische haartjes, die kunnen variëren in kleur, dikte en lengte.

Hair Drying
Haar brushing
Vanaf
€ 25.00

Je haar in model brengen met een haardroger.

Woman gets manicure procedure in a spa salon. Beautiful female h
Gelnagels
€ 45.00

Gelnagels zijn nagels die verstevigd en gekleurd zijn met gellak en meestal worden verlengt met hulp van een tip of een sjabloon. De gel is een soort stroperig goedje wat op de nagel aangebracht wordt en daarna uitgehard met hulp van een UV lamp.

Pedicure master in gloves polishes nails with file
Medische pedicure
€ 35.00

De gespecialiseerde voetverzorgers genezen en voorkomen aandoeningen van de nagels en de tenen. Deze aandoeningen kunnen bijvoorbeeld zijn: infecties, mycose (schimmel), wonden aan de voeten, ingegroeide nagels, likdoorns, kloven en pijnlijke drukpunten.

Women hairstyle curly hair behind beautiful hair beauty
Haaropsteekkapsels
€ 25.00
Vanaf

Een opsteekkapsel is een kapsel waarbij het haar niet meer volledig hangt, maar volledig of gedeeltelijk wordt opgestoken naar boven toe.

Hairdresser straightening long hair with hair irons
Keratine haarbehandeling
€ 160.00
Vanaf

Een keratinebehandeling is een semi-permanente treatment met vloeibare keratine die het haar glad en zacht maakt en bovendien diep voedt. En dat wel maandenlang! De keratinebehandeling is afkomstig uit het land van carnaval en Caipirinha’s; Brazilië. De behandeling wordt daarom ook wel Brazilian blow-dry genoemd.